Microcement

Microcement

Microcement härstammar från den traditionella betongblandningen med ett fåtal kemiska modifieringar som skapar helt nya användningsområden.

Microcement har blivit väldigt populär i dagens heminredning och möjligheterna är många.

Microcement i badrum

Mursleven är specialister på murning och badrum. Med microcement kan vi bygga ett exklusivt och hållbart badrum efter tycke och smak.

Microcement möbler

Microcement är inte lika tungt som vanlig betong, vilket gör att man kan använda Microcement till att tillverka olika möbler. Exempel på möbler man kan tillverka med microcement kan vara bord, köksbänkar, bordsben med mera.

Strukturer med Microcement

Mursleven är certifierade på microcement och vi kan erbjuda olika typer och resultat, beroende på olika applikationsmetoder kan vi få fram olika strukturer. Med Microcement kan vi få fram ytor som liknar glatt eller polerad cement, vi kan även få fram ytor med olika toner som liknar olika typer av marmor. Detta resulterar i ett väldigt unikt utseende som samtidigt är väldigt stilrent.

Applicering av Microcement

Microcement appliceras ungefär som spackel i millimeter tjocka lager och kan användas på diverse underlag vilket gör microcement mycket flexibelt. Microcementent kan inte bara appliceras på väggar utan även på golv, trappor och till och med möbler samt badrumsporlin.

Microcement är hållbart

Microcement innehåller inga farliga ämnen varken för hälsan eller miljön. Microcement är hållbart på många sätt.

Rådgivning och färgsättning

Mursleven hjälper dig gärna med rådgivning om färgsättning av badrum och fasader. Kontakta oss för ett lyckat resultat. 

Kenth Johansson

Kenth Johansson
Mobil 070-345 30 47
kenth.johansson@mursleven.se

Carina Johansson

Carina Johansson
Tel 0491-76 08 43
carina.johansson@mursleven.se

mursleven

Tfn: 0491-76 08 43
E-post: info@mursleven.se